30. jan. 2015
Af af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary overrakte fornem pris til Merete Eldrup

Merete Eldrup og kronprinsesse Mary.
Merete Eldrup og kronprinsesse Mary.
Foto: Jeppe M. Jensen
Der var spændende indslag og underholdning på højeste plan, da kronprinsesse Mary var til Women´s Board Award-fest.

Efter en dag med flere opgaver i forbindelse med Københavns modeuge sluttede kronprinsesse Mary sin arbejdsdag af med at være æresgæst til Women’s Board Award-begivenheden hos PFA i Københavns Nordhavn.

Her overrakte kronprinsessen den prestigefyldte Women’s Board Award-pris til administrerende direktør for TV 2 Danmark, Merete Eldrup.

SE OGSÅ: VIDEO: Kronprinsesse Marys moderigtige dag

Efter prisoverrækkelsen fejrede kronprinsesse Mary og Merete Eldrup prisoverrækkelsen med et glas champagne, mens der blev snakket om dagens hovedtema, kvinder i dansk erhvervslivs absolutte topledelse.

Der var i det hele taget mange stærke og karismatiske kvinder til stede ved arrangementet.

STOR BILLED-SERIE: Årets flotteste kjoler gennem 10 år

Blandt de fremtrædende kvinder var Lykke Fris, der er prorektor på Københavns Universitet og med i et par markante bestyrelser. Friis gjorde i høj grad lykke med sit bidrag fra podiet, og et par velvalgte anekdoter var der også plads til, hvilket fik ikke mindst kronprinsessen til at more sig.

Kronprinsesse Marys tilstedeværelse var med til at sætte fokus på et vigtigt emne og sender i hvert fald et klart budskab om, at kronprinsessen er tilhænger af, at kompetente kvinder baner sig vej ind i bestyrelser på lige fod med mænd.

LÆS OGSÅ: Kronprinsesse Mary i eventyrland

Et positivt signal at sende, syntes Henrik Waitz, der er administrerende direktør for AVT Business School, og som var begejstret for den kongelige deltagelse:

– Det betyder meget, at kronprinsessen sætter fokus på dette, for jeg synes, det er utrolig relevant at få flere kvinder ind i ledelsen. Vi har erfaret, at diversitet i ledelsen kan være en afgørende faktor for, om man opnår succes på sit marked. Som udbyder af MBA uddannelsen finder jeg også, at det er relevant, at vi selv har fokus på dette felt, da vores studerende enten sidder eller ender i toppen af dansk erhvervsliv, sagde AVT Business Schools Henrik Waitz, der i løbet af eftermiddagen også nåede at få en god snak med kronprinsesse Mary.

LÆS OGSÅ: Kronprinsesse Mary om unge designtalenter: De er dygtige

Læs mere om: