23. maj. 2021
Af Trine Larsen

Kronprinsesse Mary på tøsetur

Prinsesse Benedikte, prinsesse Nathalie og kronprinsesse Mary. 
Prinsesse Benedikte, prinsesse Nathalie og kronprinsesse Mary.
Foto: Lars Horn
Kronprinsesse Mary har tilbragt weekenden i Jylland på en rigtig hyggelig tøsetur, hvor Mary samtidig nød sin passion for hestesport. Dét sker sammen med veninden, Malou Skeel fra Birkelse Gods. Veninderne var til ridestævnet Equitours, hvor også prinsesse Benedikte og prinsesse Nathalie var til stede.

Kronprinsesse Mary har brugt weekenden i Jylland uden mand og børn efter en travlt weekend sidste uge med prins Christians flotte konfirmation.

Kronprinsessen var nemlig på en rigtig tøsetur og hyggede sig med veninden Malou, Marie Louise Skeel, der iøvrigt også var sammen med kronprinsesse Mary og hendes familie sidste weekend til prins Christians konfirmation, idet Malou Skeel er fadder til prinsesse Isabella.

De to veninder var sammen til ridestævnet Equitours i Uggerhalne nord for Aalborg, hos Helgstrand Dressage, hvor nogle af verdens fineste dressurheste avles og opdrættes.

Kronprinsessen, der var til stævnet helt privat, har redet tidligere i sin ungdom, og er de senere år blevet mere og mere interesseret i dressur, og kronprinsesse Mary overraskende da også ved selv at deltage i et ridestævne på højt niveau den10. maj i Frederiksværk Rideklub.

Kronprinsessen, som deltog i landsstævnet, uden at få særbehandling og da hendes interesse også gælder dem på højeste niveau, er det dejligt, når det kan kombineres med en afslappet hyggetur i det jyske.

Kronprinsesse Mary ankom allerede til Equitours lørdag middag. Kronprinsessen var ankommet kort forinden fra København med fly til Aalborg og blev hentet ved flyveren, inden hun tog til Uggerhalne.

- Jeg er her for at kigge på nogle af de fineste og dygtigste ryttere indenfor sporten. Det er en rigtig god oplevelse, sagde kronprinsesse Mary glad til BILLED-BLADET, da vi mødte kronprinsessen sammen med to andre fra den kongelige familie, nemlig prinsesse Benedikte, der er protektor for Equitours Denmark og prinsesse Nathalie, der er landstræner for dressur-landsholdet.

Både prinsesse Benedikte og prinsesse Nathalie skulle naturligvis høre om prins Christians konfirmation, der fandt sted i Fredensborg Slotskirke 15.maj i Corona-restriktionernes tegn, kun med de aller nærmeste familiemedlemmer og få venner som gæster.

Så det var et hyggeligt møde mellem de tre kongelige ride-interesserede prinsesser, som alle var enormt begejstrede, da de overværede den dygtige Cathrine Dufour genvinde Danmarksmesterskabet. Dafour danner par med Rasmine Laudrup, datter af fodboldspiller Brian Laudrup.

Læs mere om: