Kronprinsesse Mary så super skarp ud i dansk design

Kronprinsesse Mary til Forskningens Døgn i fredags. 

Kronprinsesse Mary til Forskningens Døgn i fredags. 

Foto: Martin Høien
Kronprinsesse Mary var klædt i smart dansk design, da hun deltog i åbningen af videnskabsfestivalen Forskningens Døgn på Amager.

Kronprinsesse Mary var i fredags endnu engang gennemført stilfuld, da hun som protektor deltog i den officielle åbning af Forskningens Døgn 2021 i Naturcenter Amager i Kastrup.

Åbningen af videnskabsfestivalen havde denne gang fokus på lanceringen af det nye skoleprogram ”Klima på menuen”, der henvender sig til 7.-8. klasser og arbejder med temaerne madspild, biogas og klimavenlig mad.

Flot og feminint

På den festlige dag, hvor kronprinsessen overrakte diplomer til de elever, der havde præsenteret de bedste løsninger på fremtidens klimaproblemer, bar hun et flot og feminint jakkesæt i grå fra danske Remain Birger Christensen.

Kronprinsesse Mary til Forskningens Døgn. 
Foto: Martin Høien

Kronprinsesse Mary til Forskningens Døgn. 

Dertil bar kronprinsessen et par skønne brune ruskindsstøvletter, der ifølge Mary Style blog, er fra Gianvito Rossi, et matchende læderbælte og en lys rullekravesweater.

Foto: Martin Høien

Skaber mødesteder

Eleverne, som deltog i åbningen af Forskningens Døgn, har som de første deltaget i årets nye skoleprogram, der er udviklet i samarbejde med Børne og Ungdoms-forvaltningen i Københavns Kommune.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Forskningens Døgn er Uddannelses- og Forskningsministeriets landsdækkende videnskabsfestival, der finder sted hvert år i uge 17.

Forskningens Døgn har blandt andet til formål at skabe mødesteder mellem forskere og borgere samt at sætte fokus på, hvordan forskning og innovation er med til at løse samfundets udfordringer.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden