15. maj. 2016
Af af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary skal til vigtigt morgenmøde med kronprinsesse Mette-Marit

Kronprinsesse Mary i Malaysia.
Kronprinsesse Mary i Malaysia.
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Verdens største kvindekonference går i gang mandag morgen i København, og to kronprinsesser åbner dagen med vigtigt morgenmøde.

Women Deliver-konferencen i København indledes med et særligt morgenmøde, der har deltagelse af konferencens protektor kronprinsesse Mary og Norges kronprinsesse Mette Marit.

SE BILLEDERNE: Kronprins Frederik og kronprinsesse Marys store dag

Mandag klokken 8.45 ankommer Danmarks kronprinsesse sammen med Mette-Marit til mødesalen i Bella Center, hvor konferencen afvikles fra 16. til 19. maj.

Kronprinsesse Mary holder tale

Kronprinsesse Mary vil holde tale ved Young Leaders Program, der har til formål at udvikle unge lederes kapacitet og færdigheder.

VIDEO: Se kongefamiliens fantastisk flotte sejltur til Operaen

Netop dette område har især kronprinsesse Mette-Marit haft fokus på i flere år, og også for kronprinsesse Mary er udviklingen af unge ledere, der kan sætte fokus på globale problemer og deres løsning, et væsentligt tema.

Kronprinsesse Mette-Marit i Malaysia

Allerede ved Women Deliver-konferencen i Malaysia i 2013 var kronprinsesse Mette-Marit meget engageret i Young Leaders-programmet, og også kronprinsesse Mary fik ved den lejlighed mulighed for at høre mere om det.

Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

To år senere er der sket en god udvikling for de unge, internationale rollemodeller, og det kan man glæde sig over midt i de mange vanskelige udfordringer, man står overfor i forbindelse med for eksempel styrkelse af kvinders rettigheder.

Kronprinsesse Mette-Marit i Malaysia.
Kronprinsesse Mette-Marit i Malaysia.
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET

Læs mere om: