14. maj. 2016
Af af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Se kongefamiliens fantastisk flotte sejltur til Operaen

Kongelig Dansk Yachtklubs 150-års jubilæumsfest blev indledt med stil. Regentparret og kronprinsparret kom sejlende i chalup til Operaen, der dannede rammen om begivenheden.

Kronprinsparret og regentparret indledte en stor Kongelig Dansk Yachtklub-festaften med stil, da de mødtes ved Amaliehaven, hvorfra de skulle sejle i chalup til Operaen. Først kom kronprinsesse Mary og kronprins Frederik gående fra Frederik VIII’s Palæ og ned til den ventende chalup ved Amaliehavens kaj, og kort efter kom så dronning Margrethe og prins Henrik kørende i kronebil næsten helt ned til havnebassinet. Derefter steg den kongelige kvartet ombord i chaluppen og sejlede til yachtklubbens 150-års jubilæumsfest.

Krydsede havnebassinet

Efter at kronprinsparret og regentparret havde hilst hjerteligt på hinanden, gik de ombord i chaluppen, mens et talstærkt publikum stod og så på. Flere tilskuere jublede højlydt over at være tæt på kronprinsparret og regentparret.

Får du BILLED-BLADETs nye nyhedsbrev? Klik her og meld dig til!

Og så gik sejlturen over havnebassinet fra Amaliehaven til Holmen, hvor de kongelige skulle til kæmpe jubilæumsfest i anledning af Kongelig dansk Yachtklubs 150-års jubilæum.

Fin modtagelse

Ved Operaen fik den royale kvartet en fin modtagelse af to blomsterpiger, og så tog de hul på en herlig aften i selskab med masser af venner fra yachtklubben i det nordlige København.

Læs mere om: