10. aug. 2016
Af Juliane Olsen

Kronprinsesse Mary: - Spændende at tale med unge designere

Kronprinsesse Mary
Foto: Martin Høien / BILLED-BLADET
Netop landet fra OL i Rio de Janeiro tog kronprinsesse Mary sig onsdag tid til at overvære talentkonkurrencen Designers’ Nest.

Kronprinsesse Mary, 44, er netop kommet hjem til Danmark igen, efter at have været i Rio for at støtte de danske atleter under De Olympiske Lege.

Men der var ikke meget jetlag at spore, da kronprinsesse Mary onsdag eftermiddag ankom til talentkonkurrencen Designers’ Nest.

SE BILLEDERNE: 35 skønne kongelige OL-øjeblikke

Det er en talentkonkurrence for nyuddannede designere, som kronprinsesse Mary er protektor for, og som afvikles som en del af Copenhagen Fashion Week.

Kronprinsesse Mary talte med unge designere

Hendes Kongelige Højhed, der selv var klædt i en stilfuld brun frakke og en romantisk hvid sommerkjole, overværede det trendsættende show med stor interesse.

Efterfølgende tog kronprinsesse Mary sig god tid til at tale med vinderne blandt de unge designtalenter bag scenen.

- Det er spændende at tale med dem om, hvorfor de har valgt, som de har, og så er det vigtigt at støtte op om vores unge talenter, sagde kronprinsesse Mary til BILLED-BLADET.

Modeugen fortsætter til og med fredag

Efter at være blevet lidt klogere på nyskabende design, forlod kronprinsesse Mary Børsen i København, hvor talentkonkurrencen blev afholdt.

LÆS MERE: Konprinsesse Marys Brasilien-øreringe

Onsdag er modeugens første dag, og kronprinsesse Mary vil højst sandsynligt være til stede ved flere events undervejs.

Copenhagen Fashion Weeks sidste dag er fredag, hvor blandt andre DAY Birger et Mikkelsen og Mark Tan afvikler deres shows.

Kronprinsesse Mary
Foto: Martin Høien / BILLED-BLADET

Læs mere om: