Lørdag, 5. maj 2018 — af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary strålede til gallamiddag

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul
På en smuk aften i Seattle var kronprinsesse Mary en elegant oplevelse i stilrent design fra top til tå.

Kronprinsesse Mary var i godt selskab, da hun deltog som æresgæst i en stor gallamiddag på Nordic Museum i Seattle i USA.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Inden den fornemme treretters menu med østers, bøf tartare og fisk blev serveret, gik kronprinsessen en runde på museet i selskab med blandt andre det islandske præsidentpar Gudni Th. Johannesson og fru Eliza Reid samt udenrigsminister Anders Samuelsen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kronprinsessen så helt fantastisk ud i elegant, stilrent design, og hun var i det hele taget i absolut topform på den store festaften med deltagelse af ambassadører fra alle fem nordiske lande samt et par hundrede lokale gæster.

Foto: Hanne Juul

Marys sjove tale

Mary holdt en tale, som de fleste tilhørere nok vil huske ganske længe. Talen var fyldt med humor og handlede blandt andet om det danske sprog, som er ret svært at lære.

Det kender kronprinsessen alt til, så hun ønskede alle amerikanere, som vil lære dansk, held og lykke. Det fik salen til at grine. Efter talen klappede publikum længe, mens Mary fandt tilbage til bord nr. 1, hvor hun blandt andre var i selskab med den islandske præsident og den danske udenrigsminister.

Kronprinsessen var populær

Kronprinsesse Mary var i det hele taget en populær person på den store aften, og mange af de lokale gæster ville fotograferes med hende og få en lille sludder om museet og nordisk kultur.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden