Tirsdag, 7. marts 2023 — af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary til alvorstung samtale: Det er svært at forstå!

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul
Ligesom kronprins Frederik i går var til et hemmeligt møde hos Red Barnet, har kronprinsesse Mary i dag også været til et møde, der ikke har været annonceret i kongehusets oversigt over officielle programpunkter.

Kronprinsesse Mary har i dag været til et vigtigt møde, der blev afholdt i al diskretion uden at være blevet meldt ud på kongehusets kalender over officielle programpunkter med kongelig deltagelse.

I går var kronprins Frederik på samme måde til et hemmeligt møde hos Red Barnet, hvor det blandt andet drejede sig om digital sikkerhed for børn og unge.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kronprinsesse Mary til hemmeligt møde

Kronprinsessen var i dag til møde med Maternity Foundation og UNFPA.

I et opslag på kongehusets Instagramprofil om kronprinsessens møde, der bød på en alvorstung samtale, kan man læse følgende:

“Siden 2008 har jeg engageret mig i mødredødelighed og fulgt den globale udvikling.

Her til morgen deltog jeg i en rundbordssamtale med Maternity Foundation og UNFPA samt andre offentlige og private aktører. Her fik vi en orientering om de nyeste globale tal for mødredødelighed. Det var trist og frustrerende at erfare, at tallene – til trods for nogle positive fremskridt – ikke er langt fra de tal, jeg blev mødt med i 2008.

Det er svært at forstå, når den slags dødsfald i langt de fleste tilfælde kan forebygges og undgås. Globalt er der brug for større fokus og accelereret handling i brede partnerskaber.

For ingen kvinde skal risikere at miste livet, ved at give liv.”

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden