Søndag, 15. maj 2016 — af af Trine Larsen

Kronprinsesse Mary til australsk party

Kronprinsesse Mary, ambassadør Damien Miller og Natasha Stott Despoja, leder af den australske Women Deliver-delegation.
Kronprinsesse Mary, ambassadør Damien Miller og Natasha Stott Despoja, leder af den australske Women Deliver-delegation.
Foto: Krestine Havemann
Den australske ambassade inviterede til reception i anledning af Women Deliver-konferencen.

Kronprinsesse Mary var æresgæst, da den australske ambassadør i Danmark Damien Miller sidst på eftermiddagen søndag åbnede residensen for et lille australsk party.

Dog ikke for at fejre den flotte andenplads som australierne sang sig til i Eurovision Song Contest 16 timer tidligere, selv om det også fyldte godt blandt de australske gæster.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Anledningen til kronprinsesse Marys besøg var et uformelt startskud til den kommende uges store globale konference "Women Deliver" som er den fjerde af slagsen, der sætter fokus på kvinders rettigheder og sundhed.

Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

Kronprinsesse Mary er protektor for "Women Deliver", og ikke alene åbner hun konferencen i Bella Centret i København foran mere end 5.000 internationale ledere og politiske beslutningstagere mandag morgen, kronprinsesse Mary er også i det daglige dybt involveret i arbejdet med at skabe og sætte fokus på kvinders rettigheder, ligestilling og forbedrede vilkår i de dele af verden, hvor dette ikke er en selvfølge.

LÆS OGSÅ: Kronprinsesse Mary skal til vigtigt morgenmøde med kronprinsesse Mette-Marit

Kronprinsesse Mary var iført en supersmart og afslappet koboltblå chiffon-buksedragt, der i snittet lignede en kjole, men som afslørede bukseben, når kronprinsessen bevægede sig.

Og det gjorde hun hurtigt, for netop som hun ankom for at hilse på ambassadøren og de mange australske gæster, som også er at finde på konferencen, begyndte det at regne.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden