Kronprinsesse Mary til BILLED-BLADET: Har haft gode snakke med min mand

Se også:

En veloplagt kronprinsesse Mary forklarede, hvorfor hendes samtaler med kronprins Frederik har været en fornøjelse op til det officielle besøg i Litauen.

Det var en nysgerrig, nærværende og veloplagt kronprinsesse Mary, der torsdag og fredag har været på officielt besøg i Litauens hovedstad Vilnius for at være med til at fejre, at det i år er 100 år siden, at Danmark og Litauen etablerede diplomatiske forbindelser.

På andendagen af besøget fik BILLED-BLADET mulighed for at stille kronprinsesse Mary spørgsmål om turen og her kom hun blandt andet ind på, hvorfor hun har haft nogle gode samtaler med sin mand, kronprins Frederik, kort inden hun tog afsted. 

Se en veloplagt kronprinsesse Mary fortælle om kronprins Frederik og sin rejse i videoen i toppen af artiklen

Holdt veloplagt tale

Kort forinden havde hun startet sit program på andendagen ved at åbne en dansk-litauisk konference, der blev afholdt i forbindelse med en bogudgivelse, der markerer 100-året for etableringen af de diplomatiske forbindelser mellem Danmark og Litauen.

Konferencen fandt sted på det historiske universitet i Vilnius, hvor kronprinsessen efterfølgende også fik en rundvisning. 

Universitetet blev grundlagt i 1579 og er et af Nordeuropas ældste universiteter.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden