22. dec. 2017
Af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary tilbage på Tasmanien efter seks år

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/20171125_lhl9327.jpg
Foto: Lars H. Laursen / BILLED-BLADET
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik samt parrets fire børn er landet i Hobart på Tasmanien, hvor de nu nyder juleferien sammen med den australske del af familien.

Kronprinsesse Mary er vendt tilbage til Tasmanien i Australien for nyde juleferien dér sammen med kronprins Frederik og parrets fire børn Christian, Isabella, Josephine og Vincent. Kronprinsfamilien landede i lufthavnen i Hobart, som er Tasmaniens største by.

I Hobart-området bor kronprinsessens to søstre Jane og Patricia med deres respektive familier. Dem skal kronprinsfamilien efter al sandsynlighed holde jul med. Det er første gang i seks år, at kronprinsesen er tilbage på øen, hvor hun havde en skøn opvækst.

Dejlige ture til stranden

Kronprinsparret fløj til Tasmanien fra Sydney på fastlandet. I farvandet ud for Sydney har kronprinsparret og deres børn nydt nogle skønne dage ombord på en fornem lystyacht, og de har også været på stranden et par gange.

I det skønne australske sommervejr har det været herligt at løbe og lege på stranden samt få sig en svømmetur. Og undervejs er der også blevet tid til både surfing og lange joggingture.

Mary og Frederiks forrygende dage på Tasmanien

Således er Mary og Frederik og børnene i absolut topform forud for en jul, der sikkert byder på flere australske decembertraditioner end danske. Således skal der nok spises kalkun juleaften, og med stor sandsynlighed skal gaverne pakkes op den 25. december om morgenen.

Den 26. december er der tradition for, at australierne går på stranden og nyder en barbeque-julefrokost, og det kan sagtens tænkes, at Mary og resten af selskabet gør det 2. juledag.

Læs mere om: