11. mar. 2019
Af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary tog hul på Texas-turen i fin stil

Margrethe Vestager og kronprinsesse Mary.
Margrethe Vestager og kronprinsesse Mary.
Foto: Jesper Sunesen
I vanlig veloplagt stil indledte kronprinsesse Mary et par travle arbejdsdage i Texas i USA.

Kronprinsesse Mary gjorde en god figur, da hun indledte tre spændende arbejdsdage i Texas i USA med et helt særlig morgenmadsarrangement i det centrale Austin.

Efter en lang flyvetur fra København til Austin var kronprinsessen overraskende frisk og veloplagt på trods af den trættende flyvetur og en tidsforskel på seks timer.

Kronprinsessen var elegant i mørkt og ternet design, da hun tog hul på sine amerikanske arbejdsdage med at deltage i morgenmadsarrangementet "Women in Leadership & How to Inspire the Next Generation of Women Leaders".

Mødte Vestager og Bock

Formålet med arrangementet er at diskutere kvindelige lederes potentiale som rollemodeller, der opmuntrer og inspirerer kvinder og piger på et globalt plan.

Ved arrangementet deltog blandt andre EU-kommissær Margrethe Vestager, kulturminister Mette Bock samt en række fremtrædende lokale kvinder.

Arrangementet foregik på udstillingsstedet House of Scandinavia, der er en pop-up lounge, som samler aktiviteter, der tager udgangspunkt i nordiske bæredygtige løsninger.

Mary får travlt i Austin og Houston

Kronprinsesse Mary besøger mandag Austin og derefter går turen til Houston tre timers køretur væk.

I Texas deltager kronprinsessen først i et større dansk fremstød for udvalgte kulturelle og kreative erhverv på festivalen ”South by Southwest” i Austin.

I Houston er der fokus på danske virksomheder, som vil fremvise løsninger inden for grøn energi samt lægemidler og medicinsk udstyr.

I Houston bliver Mary desuden frontfigur ved en stor gallamiddag.

Læs mere om: