10. mar. 2019
Af Ulrik Ulriksen

Mary får tre fantastiske dage i Texas

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Jesper Sunesen
I denne uge kan kronprinsesse Mary se frem til tre dage med spændende oplevelser og udfordringer i Texas i USA. Mary besøger både byerne Austin og Houston.

Kronprinsesse Mary får travlt i Texas, USA, mandag, tirsdag og onsdag.

Kronprinsessen besøger en stor, international festival i Austin mandag, og her vil der blive sat fokus på dansk kultur. Kronprinsessen besøger ”South by Southwest”-festivalen og får fremvist de danske bidrag og stande.

Mary deltager også i ”Nordic Music Showcase”. Ved begivenheden præsenterer musikfestivalen Roskilde Festival fem nordiske bands, som festivalen mener har en stor chance for et musikalsk gennembrud i USA.

Begivenheden foregår i House of Scandinavia, og kronprinsessen holder åbningstale. Første arbejdsdag afsluttes med, at kronprinsessen deltager i en festlig reception i House of Scandinavia.

Receptionen indeholder kulturelle indslag fra danske kulturinstitutioner, som deltager på festivalen South by Southwest.

Mary i hovedrollen til gallamiddag

Tirsdag og onsdag er kronprinsessen i Houston, hvor der er mange spændende programpunkter.

Mary skal blandt andet åbne en smykkeudstilling og sætte fokus på lanceringen af et samarbejde mellem Danmark og Houston med fokus på byudvikling og klimatilpasning.

Formålet med samarbejdet er at udveksle visioner, ideer og teknologier til bedre at kunne modstå klimaforandringer.

Kronprinsessen får også en hovedrolle til en helt særlig dansk-texansk gallamiddag. Middagen finder sted på Houston Museum of Fine Arts.

Gylden udgave af BILLED-BLADET

Her på vores hjemmeside kan du følge med i kronprinsessens spændende dage i Austin og Houston, og så kan du i denne uges udgave af BILLED-BLADET få alt om BILLED-BLADETs TV-GULD-fest.

Vi byder blandt andet på et 32-siders gyldent tillæg med kjoler, kys, kram og dansehygge fra årets store prisfest på Hotel d’Angleterre.

Læs mere om: