16. apr. 2016
Af af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary tog kronprins Frederik med en tur i svømmehallen

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/_mho2707_copy_2.jpg
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Kronprinsparret hyggede sig tidligt fredag aften med en tur til Bellahøj Svømmestadion, hvor de fulgte et vigtigt OL-kvalifikationsstævne.

Bellahøj Svømmestadion lagde 50 meter bassin til Danish Open-stævnet med en række af Danmarks allerbedste svømmere på startskamlen. Også på tilskuerpladserne var der profiler til stede. Kronprinsesse Mary, der er protektor for Dansk Svømmeunion, havde for længst meldt sin ankomst, men at hun tog sin mand kronprins Frederik med var en behagelig overraskelse for alle. Frederik var som udgangspunkt ikke annonceret som ledsager til Mary, der i Bellahøj var på officiel opgave.

Mary og Frederik Jublede over Pernille

Uformel fotosession med Mary og Frederik

Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

Mary og Frederik glæder sig til OL

Både Mary og Frederik gav til flere af arrangørerne udtryk for, at de glæder sig meget til at følge de rød-hvide vandatleter til OL i Brasilien til sommer. Ved Legene i Rio de Janeiro er kronprinsen på job som medlem af Den Internationale Olympiske Komité, IOC, mens kronprinsesse Mary efter al sandsynlighed er på tilskuerpladserne for at bakke op om de danske sportsfolks kamp for medaljer.

LÆS MERE: Danskerne vil spise aftensmad med Frederik og Mary

Læs mere om: