Lørdag, 2. april 2016 — af af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary viser Kronborg frem

Kronprinsesse Mary.
Kronprinsesse Mary.
Foto: Lars H. Laursen/BILLED-BLADET
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik viser Kronborg frem for præsident Peña Nieto og hans kone, og det bliver et af højdepunkterne under statsbesøget fra Mexico.

Mexicos præsident Enrique Peña Nieto og hans hustru Angélica Rivera er den 13.-14. april på statsbesøg i Danmark. På deres første dag i Danmark skal præsidentparret sammen med kronprinsesse Mary og kronprins Frederik til Helsingør for at se Kronborg.

LÆS: Se billederne - Marys festgarderobe

Mary og fru Rivera

Kronprinsesse Mary skal i løbet af det mexicanske besøg især tage sig af præsidentfruen, som hun blandt andet skal vise en børnehave. På Kronborg skal Mary vise Angélica Rivera rundt i de smukkeste og mest historiske omgivelser, Danmark kan byde på. Det må blive et af besøgets højdepunkter for de mexicanske gæster.

Opfølgning på danske besøg

Præsidentparrets besøg er en opfølgning på regentparrets statsbesøg i 2008 samt kronprinsparrets besøg i Mexico i 2013. Præsidenten vil udover sin bedre halvdel være ledsaget af en række ministre, herunder udenrigsministeren samt omfattende erhvervs- og pressedelegationer.

Modtagelse i lufthavnen

Onsdag den 13. april vil der være officiel modtagelse ved dronningen og den kongelige familie i Københavns Lufthavn og derefter ankomst på Fredensborg Slot, hvor majestæten samme aften er vært for gallataflet. 

Får du BILLED-BLADETs nye nyhedsbrev? Klik her og meld dig til!

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden