Torsdag, 13. februar 2020 - af Ulrik Ulriksen

Kronprinsessen i chok: Veninde angrebet af skydegale gerningsmænd

Foto: Martin Høien
Stockholms modeverden og Sveriges kronprinsesse Victoria er i chok, efter internationalt kendt designer oplevede et sandt mareridt.

Sveriges Kronprinsesse Victoria og mange andre fra Stockholms modeverden var chokeret, da de på sociale medier kunne læse, at den internationalt anerkendte lokale designer Bea Szenfeld var blevet angrebet af skydegale gerningsmænd.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kronprinsesse Victorias veninde beskudt

Bea Szenfeldt skrev selv på Facebook om den forfærdelige hændelse, der fandt sted i Stockholm-bydelen Solna natten til onsdag, at der blev affyret hele 14 skud mod hendes atelier, mens hun sad og arbejdede.

Kastede sig ned på gulvet

På et overvågningskamera så hun en bil rulle forbi med lav fart, og et skydevåben blev rettet mod hendes atelier.

- Nåede at kaste mig ned på gulvet, da jeg så et våben blive rettet mod mig, skriver Bea ifølge avisen Expressen på Facebook.

Huller i væggen

Den rystede designer fortæller i øvrigt, at skuddene smadrede vinduet, hvislede lige over hende og lavede huller i væggen.

Ifølge avisen Expressen og mediet Svensk Damtidning var politiet hurtigt på gerningsstedet, og kort efter blev to mistænkelige personer anholdt.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Tøj til Victoria og Lady Gaga

Den kendte designer, som blev angrebet, var i 2018 årets designer for kronprinsesse Victoria kampagnen Rosa Bandet, der støtter op om kampen mod brystkræft.

Szenfeldt har desuden været designet tøj til verdensstjerner som Björk og Lady Gaga samt har samarbejdet med modeikonet Tommy Hilfiger.

Foto: Aller Media

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden