Tirsdag, 11. februar 2020 — af Ulrik Ulriksen

Stolt Mary: Isabella, Josephine, Christian og Vincent er blevet bedre

Foto: Martin Høien
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik er stolte af deres børns indsats på den nye vinterskole i Schweiz. Både de unge prinsesser og prinser har allerede fået meget ud af skoleopholdet.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik synes begge, at det indtil videre har været en succes at sende deres børn prinsesse Isabella, prinsesse Josephine, prins Christian og prins Vincent på vinterskole-ophold i Verbier i Schweiz.

Mary fortæller om børnene

Mary og Frederiks firkløver har allerede nået meget på kort tid

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Børnene er så motiverede til at lære og blive bedre til engelsk. Det er en rigtig stor gave til dem og til os som familie, lyder det stolt fra kronprinsessen.

Glad kronprins Frederik

Også kronprins Frederik udtrykker glæde over, at hans og Marys børn har ydet en stor indsats og er blevet bedre til sprog.

På Lemania-Verbier International School foregår undervisningen på engelsk og fransk, og det har været godt for Christian, Isabella, Josephine og Vincent.

- Det er skønt at se, at børnene er faldet rigtig godt til i skolen og taler engelsk og lidt fransk, siger kronprins Frederik, der også mere end antyder, at alle fire børn er blevet dygtigere på ski.

Foto: Martin Høien

Ski i skole og i fritiden

Netop muligheden for i Verbier i Schweiz at dyrke alpin skisport både i skoleregi samt i fritiden er noget helt unikt for kronprinsparrets børnekvartet.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden