26. jun. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Kronprinsfamilien klar til dejlige dage: Så er det sommerferie

Kronprinsfamilien
Foto: Aller Foto
Kronprinsfamilien har i dag taget hul på årets sommerferie, som kommer til at byde på meget godt i Danmark.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik og deres fire børn Christian, Isabella, Josephine og Vincent har i dag taget hul på deres sommerferie, og der er sikkert mange gode oplevelser i vente i de næste par uger.

Mary og Frederiks dejlige dag

Et par solrige og varme dage har gjort afslutningen på skoleåret til en skøn oplevelse for Kronprinsparrets børn, som alle går på Tranegårdskolen i Hellerup.

Christian og Isabella har færdiggjort henholdsvis 8. og 6. klasse, mens tvillingerne Josephine og Vincemt har overstået 2. klasse.

Gråsten glæder sig

I løbet af weekenden drager kronprinsfamilien af sted på ferie i det danske sommerland, og i Gråsten i Sønderjylland håber mange af de lokale, at de kan tage imod Mary og Frederik og børnene allerede i denne weekend.

Fast base i Sønderjylland

De seneste par somre har kronprinsfamilien nydt to eller tre sommeruger med fast base på Gråsten Slot.

Den kongelige tilstedeværelse i sommerperioden er noget, som ifølge Gråsten Avis-redaktør Gunnar Hattesen betyder enormt meget for lokalområdet.

Om et par uger kommer dronning Margrethe også til Gråsten Slot for at nyde et par uger på det skønne sønderjyske slot, der blandt andet er indrammet af en underskøn have.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET kan du læse alt om den danske royale sommer, og så kan du se, hvordan Sveriges kronprinsessepar markerede en meget romantisk mærkedag.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/webgrafik_bb26-forsider.jpg

Læs mere om: