Torsdag, 13. februar 2020 - af Ulrik Ulriksen

Kronprinsfamilien tvunget til at bryde med stærk tradition

Foto: Martin Høien
Normalt holder kronprinsparret og deres fire børn vinterferie i denne uge ligesom mange andre danske børnefamilier. Det er dog ikke muligt i år.

Der hersker en herlig vinterferiestemning over Danmark i disse dage, og mange børn og deres forældre har muligheden for at slappe af og hygge sig sammen fra morgen til aften uden afbrydelse.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Skolerne over det meste af landet holder vinterferie, og sådan er det også på Tranegårdskolen i Hellerup, hvor kronprinsfamiliens fire børn er indskrevet.

Mary og Frederik i Verbier

Netop uge syv i februar med skolernes vinterferie har kronprinsesse Mary og kronprins Frederik med deres fire børn prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine gennem mange år udnyttet til at tage på skiferie til Schweiz.

Anderledes i år

I år opholder familien sig også i Verbier i Schweiz som normalt i denne uge, men der er alligevel noget, som er anderledes.

Kronprinsfamiliens ferietradition er blevet brudt i år, da Christian, Isabelle og tvillingerne Josephine og Vincent ikke har ferie lige nu.

Foto: Martin Høien

Børnene er i skole

Mary og Frederiks børn går i vinterskole på Lemania-Verbier International School, og ifølge den internationale skoles kalender er der undervisning i denne uge for alle elever inklusive det royale børnefirkløver.

Må vente med vinterferie

Lemania-Verbier International School i Verbier i Schweiz lukker først ned for undervisning og byder på vinterferie i uge ni, så kronprinsparret og børnene må lige vente med vinterferien et par uger endnu.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan
Foto: Aller Media

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden