Torsdag, 22. december 2022 - af Ulrik Ulriksen

Kronprinsparret giver den gas i Australien: Sådan holder Frederik og Mary sig i form i juleferien

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary
Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary
Foto: Kaspar Wenstrup
Der er meget godt på programmet i Australien, hvor kronprinsfamilien holder juleferie. Mary og Frederik sørger midt i afslapningen for at få trænet lidt.

Hvis kronprinsesse Mary og kronprins Frederik har fået en smule kulør på kinderne og generelt fremstår i god form, når vi ser dem til Nytårskur og -taffel i Christian VII’s Palæ på Amalienborg den 1. januar, så er det måske ikke så underligt.

Lige nu ferierer kronprinsparret og deres fire børn prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine i Australien, hvor vejret er ganske fint.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Solen titter i hvert fald en del mere frem i Sydney end herhjemme i Danmark, og det er lige noget for de kongelige turister, der glæder sig til at holde jul med Marys familie.

Mary og Frederik holder formen ved lige med jogging

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik har vakt en del opmærksomhed, når de har været på stranden, og så har de også været ude at løbe en tur for at holde formen ved lige.

Det er blandt andre medier som Daily Mail, der kan fortælle, at Mary og Frederik i helt privat regi har været ude at motionere lidt i Sydney en tidlig morgen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden