8. okt. 2016
Af af Ulrik Ulriksen

Kronprinsparrets priser: Mary og Frederik ankom med stil til Musikteatret i Holstebro

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary
Foto: Lars H. Laursen / BILLED-BLADET
Et talstærkt pressekorps og en håndfuld af Holstebros borgere var samlet ved Musikteatret, da kronprinsparret gjorde deres entré til en af årets store prisfester, hvor dansk kultur hyldes.

Der var trængsel ved den røde løber foran og inde i Holstebro Musikteater, da gæsterne til Kronprinsparrets Priser-showet ankom. Rigtig mange pressefolk og også mange lokale var mødt op for at se især kronprinsesse Mary og kronprins Frederik ankomme til en af årets helt store prisfester. De mange Holstebro-borgere gik ikke skuffede hjem, for kronprinsparret leverede varen allerede ved ankomsten. DR-værterne Kåre Quist og Stephanie Surrugue var blandt de prominente navne, der tog imod de royale æresgæster.

Glad og smilende kronprinspar

Frederik var glad og smilende, og der var så sandelig også stil over Mary. Parret strålede simpelthen af lykke. De virkede glade for at være i Holstebro for at stå i spidsen for den særlige prisuddeling, der bærer deres navn, og så har de vel nok også nydt at fejre deres 13-års forlovelsesdag med en festlig aften i Jylland. Kronprinsessen så fantastisk ud i mørkt dress og med markante øreringe.

Fornem gæsteliste

Blandt de øvrige gæster til showet i Musikteatret i Holstebro var skuespillerne Sonja Richter og Pilou Asbæk samt sangerne Pernille Rosendal og Mattias Kolstrup fra bandet Düné.

LÆS OGSÅ: Kronprisesse Mary dybt rørt på scenen i Holsterbro

Priserne

Både Frederik og Mary vil være til stede på scenen, hvor de uddeler priserne. De fordeles på henholdsvis Kronprinsparrets Kulturpris på 500.000 kroner, Kronprinsparrets Sociale Pris på 500.000 kroner og Kronprinsparrets Stjernedryspriser à 50.000 kroner.

Se det skønne galleri med Marys prisuddelings-kjoler herunder:

GALLERI: Mary deler priser ud i skønne kjoler

Læs mere om: