8. dec. 2018
Af Ulrik Ulriksen

Kronprinsse Mary bød på skøn overraskelse til julekoncert

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Krestine Havemann
kronprinsesse Mary overraskede alle og havde sin mand, kronprins Frederik, og alle deres fire børn ved sin side, da hun ankom til en af december måneds helt særlige julekoncerter.

Et af december måneds højdepunkter for kronprinsesse Mary er at være til julekoncert med Det Danske Musikkonservatoriums Børnekor, som hun er protektor for.

I år fremgik det umiddelbart af kongehusets hjemmeside, at kun Mary ville komme til den dejlige julekoncert i Radiohusets gamle sal. Kronprinsessen havde dog en herlig juleoverraskelse i ærmet til alle i koncertsalen.

Hun var nemlig i selskab med hele familien. De kongelige ankom i fin stil til den musikalske fest og så bestemt ud til at glæde sig til en god oplevelse.

Kronprinsparret kom direkte fra Letland

Kronprinsessen kom i øvrigt til koncerten direkte efter en vel verstået tur til Letland sammen med kronprins Frederik.

I Letlands hovedstad, Riga, oplevede Mary masser af sne, så hun var på alle måder i decemberhumør ved ankomsten til koncertsalen på Frederiksberg i København, hvor 80 børn og unge i alderen 7-18 år stod klar på scenen for at servere julesang og -klang til alle.

https://imgix.billedbladet.dk/kor.jpg
Kronprinsesse Mary med børnekoret
Foto: Krestine Havemann

Få det hele i BILLED-BLADET

Læs mere om Mary og familiens store koncertoplevelse, og se de skønne billeder i BILLED-BLADET, der udkommer torsdag den 13. december.

Indtil da kan du i denne uges udgave af BILLED-BLADET nyde en lang række gode og bevægende artikler, der med sikkerhed giver julehumøret en ekstra vitaminindsprøjtning.

Der er blandt andet masser af billeder fra og detaljer om kronprinsesse Marys spændende arbejdsrejse til Kenya i Afrika samt dronning Margrethes officielle besøg til Island.

Vi sætter også fokus på nogle af de elskede personligheder, Danmark har mistet i løbet af 2018, og så får du oveni alt dette et tillæg om det kongelige 2018 – et år med sorger og glæder.

Læs mere om: