16. maj. 2023
Af Ulrik Ulriksen

Kun to dage til kongelig familiefest i Paris: Prinsesse Marie og prins Joachim har heldet med sig

Marie, Athena, Henrik og Joachim
Marie, Athena, Henrik og Joachim
Foto: Martin Høien
Der bliver herlig familiefest med grev Henrik i hovedrollen på torsdag i Paris. Vi sender fra klokken 10.15 torsdag live fra den franske hovedstad, når gæsterne og den kongelige familie ankommer til Henriks konfirmation.

Prinsesse Marie og prins Joachim er i gang med de sidste forberedelser før grev Henriks konfirmation på torsdag klokken 11.00 i den danske kirke, Frederikskirken, i Paris i Frankrig.

Vi sender lige her på billedbladet.dk live torsdag fra klokken 10.15 fra Paris, så du kan følge med i gæsternes og den kongelige families ankomst til kirken midt i Frankrigs hovedstad.

Også torsdag klokken ca. 11.45, når konfirmanden og hans familie træder ud af kirken, sender vi direkte, og her vil grev Henrik måske svare på et enkelt spørgsmål eller to..

Allerede onsdag aften klokken 20.30 sender vi i øvrigt live, når vi byder på seneste nyt om konfirmationen fra pressens plads foran den danske kirke

Marie og Joachim skal fejre Henrik med stil

De vigtigste detaljer før festen er på plads, men en enkelt detalje har prinsesse Marie og prins Joachim, der er hovedkræfterne bag festen, ingen indflydelse på – vejret.

Alle håber naturligvis på fint vejr på den store dag, og det ser lige nu ud til, at Marie og Joachim og hovedpersonen grev Henrik har heldet med sig.

TV 2-vejret kan således melde om 15-16 grader og tørvejr på torsdag formiddag i Paris, mens det allerede dagen efter om fredagen ser ud til at blive en smule regnvejr.

Læs mere om: