Mandag, 14. februar 2022 - af Ulrik Ulriksen

Kurs mod danske kyster: Dronning Margrethe i kølvandet på kronprinsen

Kronprins Frederik og dronning Margrethe

Kronprins Frederik og dronning Margrethe

Foto: Kaspar Wenstrup
For dronning Margrethe er der lagt op et par skønne oplevelser i begyndelsen af sommeren. Dronningen sejler af sted ombord på kongeskibet Dannebrog i de smukkeste danske farvande, hvor kronprins Frederik også for nylig har haft et par unikke oplevelser.

Dronning Margrethe går den 3. maj officielt ombord på kongeskibet Dannebrog, og dermed tager Majestæten hul på en helt særlig sejlsæson.

For i år er det 90 år siden, at der første gang blev hejst kommando på kongeskibet, der nu gennem ni årtier har tjent som officiel og privat residens for Christian 10., Frederik 9. og dronningen.

Dronning Margrethe sejler i Kattegat

Kongeskibet Dannebrogs sejlsæson fører blandt andet dronning Margrethe på to sommertogter med kurs mod flere af de smukkeste danske kyster.

Det første indledes i Helsingør Kommune den 1. juni og fortsætter den 2. juni i Norddjurs kommune med et besøg på Anholt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Netop øen Anholt midt i Kattegat bliver en kæmpe oplevelse for dronningen, ligesom det samme farvand i Kattegat var for kronprins Frederik, da han sejlede lige forbi Anholt og dykkede ikke langt derfra ud for den nordlige øgruppe Hirsholm i forbindelse med tv-optagelser for et par år siden.

Kronprinsen dykkede

Kronprinsen var ombord på skibet Wallenberg i 2020 med Mikkel Beha Erichsen og dennes sønner Emil og Theis og Alfred i forbindelse med optagelserne til tv-programmet “Kurs mod danske kyster”.

Kronprinsessen dykkede sammen med Beha Erichsen-familien og fik et par fantastiske oplevelser under vandet, hvilket blev et kæmpe hit på TV 2.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden