Onsdag, 3. august 2022 — af Ulrik Ulriksen

Løfter lidt af sløret for Prins Nikolais planer: Der er noget stort på vej!

Prins Nikolai
Prins Nikolai
Foto: Hanne Juul
Prins Nikolai har et spændende efterår foran sig med studier og modelopgaver. Nu løfter en nøgleperson fra prinsens modelbureau lidt af sløret for, hvad vi kan vente senere på året fra Nikolai.

Prins Nikolai tager snart hul på en sensommer og et efterår, der byder på mange spændende opgaver.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Først og fremmest skal Nikolai i gang med at læse kandidat på Copenhagen Business School, og så skal han også passe den modelkarriere, der de seneste år har givet ham så mange succesoplevelser.

Noget stort på vej fir prins Nikolai

Da BILLED-BLADET her til aften var til stede ved København-premieren på Zirkus Nemo, var hovedkræfterne bag Scoop Models, som Nikolai er tilknyttet, på gæstelisten.

Bente og Jesper Lundquist var taget til premieren i Charlottenlund, og på vej ind i teltet løftede de lidt af sløret for, hvad prins Nikolais modelkarriere byder på senere på året.

- Der er noget stort på bedding, sagde Bente Lundquist til den fremmødte presse, og hun sagde dernæst, at hun og Jesper endnu ikke kunne sige mere om den store opgave, prins Nikolai står overfor som model i efteråret.

Bente Lundquist
Bente Lundquist
Foto: Jesper Sunesen

Parret mere end antydede dog, at der virkelig er noget at se frem til, hvis man kan lide Nikolai som model.

Føler sig privilegeret

For prins Nikolai er det en kæmpe fornøjelse at arbejde som model ved siden af studierne.

- Jeg synes bare, det er fedt. Jeg føler mig virkelig privilegeret over, at jeg kan have et arbejde, hvor jeg kan få lov at rejse og få nogle fantastiske oplevelser og møde interessante mennesker, sagde Nikolai om modeljobbet og samarbejdet med Scoop Models, da han lod sig interviewe af BILLED-BLADET lige før sommerferien.

 

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden