Onsdag, 3. august 2022 — af Ulrik Ulriksen

Efter vild sommer: Prins Felix forbereder sig til kæmpe udfordring

Prins Felix
Prins Felix
Foto: Hanne Juul
Sommeren har været helt perfekt for prins Felix, der så småt er ved at tage hul på forberedelserne til en september måned af de helt og aldeles ekstraordinære.

Prins Felix er en lykkelig ung mand i disse dage, og han nyder stadig sommerferien i fulde drag.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ferien har budt på meget godt for Felix, der har været på Chateau de Cayx i Frankrig, hvor han har hygget sig med sin far prins Joachim og med prinsesse Marie samt sine søskende prins Henrik og prinsesse Athena.

Fredag den 22. juli blev prins Felix fejret på Chateau de Cayx i anledning af sin 20-års fødselsdag, der i øvrigt også bød på en Tour de France-etape i Cahors, hvor Felix og familien var ved målstregen, da Jonas Vingegaard krydsede den og fik overrakt den gule trøje af prins Joachim.

Prins Felix klar til kæmpe udfordring

Endnu et af sommerens højdepunkter var, da prins Felix i sidste uge fik besked om, at han er kommet ind på sin drømmeuddannelse på Copenhagen Business School.

- Jeg skal starte på International Shipping and Trade på CBS. Efter min trainee stilling hos Maersk har jeg fået en bredere forståelse for industrien og ser frem til at studere den, lød det i den forbindelse fra prins Felix til BILLED-BLADET.

Netop nu er prins Felix ved mentalt og rent praktisk at forberede sig til studiestarten den 1. september på CBS, som hans storebror prins Nikolai i øvrigt også er tilknyttet.

Spændende studiestart

Studiestarten er altid en kæmpe udfordring, og der skal være styr på alt lige fra undervisningsmateriale til studieplan.

Først og fremmest er det dog vigtigt at være klar i hovedet, før man tager hul på en tid med nye udfordringer, nye venner, undervisere og helt nye rammer for ens hverdag.

Prins Felix har tidligere gået i grundskole på Krebs’ Skole, og efterfølgende har han gået på Gammel Hellerup Gymnasium, hvorfra han blev student sommeren 2021.

En stor glæde for prinsen

Siden har han arbejdet som praktikant eller trainee hos Mærsk, hvilket var en stor glæde for ham.

- Det er ufatteligt spændende. Jeg laver forskellige ting – det kan være alt fra excelark til at skulle lave power points og analysere konkurrenter. Det er ufattelig hyggeligt, og det er et virkelig godt sammenhold. Folk er søde, sagde prins Felix om sin oplevelse hos Mærsk, da BILLED-BLADET interviewede ham før sommerferien, og Felix havde mere på hjerte.

- Det er en fornøjelse at være der, og jeg lærer meget. Første måned jeg var der, blev mit ordforråd indenfor shipping kraftigt udvidet, kom det desuden fra Felix om den gode tid som praktikant.

En tid hos Mærsk, som altså har fået ham til søge en studieretning, der i fremtiden kan gøre ham klar til en karriere i den store virksomhed med den globale profil.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden