Ærlig prinsesse Benedikte: Har ikke grinet så meget i lang tid

Prinsesse Benedikte

Prinsesse Benedikte

Foto: Mikael Rieck
Sommeren har budt pa mange gode oplevelser for prinsesse Benedikte, der blandt andet har fået masseret lattermusklerne.

Prinsesse Benedikte har haft en utroligt begivenhedsrig sommer, der blandt andet har budt på familiekomsammen i Sønderjylland.

Prinsesse Benedikte har haft det sjovt

På Graasten Slot var prinsessen sammen med sine søstre dronning Margrethe og dronning Anne-Marie for nylig med til at samle deres børn til fætter-kusine-komsammen, og det blev en rigtig sjov familiebegivenhed.

Grinede mere end længe

– Det har været dejligt at have vores børn og deres fætre og kusiner sammen, og det har været meget nostalgisk og “åh, kan du huske” og “ih, det dufter, som det gjorde tidligere”. Det var en stor succes, kom det fra Benedikte, da prinsessen forleden til et stort spejderarrangement fortalte BILLED-BLADET lidt om familiebegivenheden, der helt tydeligt havde været en fornøjelig oplevelse for alle.

Prinsesse Benedikte understregede, at højdepunktet for hende var at se familien samlet og samtidig nyde de herlige minder fra tidligere somre på Graasten Slot.

– Højdepunktet var at have dem samlet. Min datter sagde: “jeg har ikke grinet så meget i lang tid, som jeg har gjort denne gang”, lød det blandt andet fra prinsesse Benedikte.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden