Fredag, 29. juli 2022 — af Ulrik Ulriksen

Prinsesse Benedikte om fætter-kusine-fest på Graasten Slot: Det har været meget nostalgisk

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
For prinsesse Benedikte var det en kæmpe fornøjelse at møde spejderne i en kæmpe lejr i naturområdet ved Hedeland i Roskilde. I det hele taget har det været en skøn sommer for prinsessen, der forleden nød stor privat familiefest på Graasten Slot.

Prinsesse Benedikte er æresformand for præsidiet bag Spejdernes Lejr og besøgte torsdag lejren, der er blevet til i et samarbejde mellem de fem danske spejderkorps.

Kæmpe oplevelse for prinsesse Benedikte

Lejrbesøget var en kæmpe oplevelse for prinsessen, der i denne tid nyder sommeren på Graasten Slot, hvor der tidligere i denne uge var familiekomsammen.

Benedikte, dronning Margrethe og dronning Anne-Marie stod bag en fætter-kusinefest med deltagelse af deres børn og svigerbørn.

Vellykket familiefest på Graasten Slot

Prinsesse Benedikte fortalte BILLED-BLADET om den store familiefest på Graasten, der var meget vellykket, og som du kan se billeder fra og læse alt om i denne uges BILLED-BLADET.

– Det har været meget nostalgisk, sagde prinsesse Benedikte blandt andet, og prinsessen kaldte også fætter-kusine-festen "en stor succes".

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden