22. jul. 2020
Af af Trine Larsen og Pia Meisner

Måtte droppe fest: Sådan ville dronning Margrethe have fejret sit barnebarn

Prins Felix og dronning Margrethe
Prins Felix og dronning Margrethe
Foto: Krestine Havemann og Hanne Juul
Dronning Margrethe har måtte udskyde sin fejring af sit næstældste barnebarn prins Felix på grund af Covid-19-situationen.

Dronning Margrethe gør naturligvis ikke forskel på sine børnebørn, så hun havde naturligvis planlagt en særlig fejring af prins Felix i anledning af hans 18-års fødselsdag den 22. juli 2020.

Desværre måtte dronningen aflyse den festlige familiefrokost, hun havde arrangeret for sit næstældste barnebarn på grund af Covid-19-situationen.

Frokosten skulle have fundet sted på Gråsten Slot i Sønderjylland, hvor hele familien ville have været samlet.

Da prins Felix' storebror, prins Nikolai, fyldte 18 år i sommeren 2017, var dronning Margrethe vært ved en fødselsdagsmiddag ombord på kongeskibet Dannebrog.

SKØNT GENSYN: Prins Nikolais flotte 18-års fest

Selvom dronningens frokost i Gråsten er aflyst, skal prins Felix nok blive fejret.

Han holder lige nu ferie på Château de Cayx sammen med sin far, prins Joachim, og bonusmor, prinsesse Marie, samt sine tre søskende, prins Nikolai, prins Henrik og prinsesse Athena.

De har uden tvivl planlagt flere overraskelser i anledning af fødselsdagen.

Med nede på Château de Cayx er også prins Felix' mor, grevinde Alexandra, der har bevaret et nært venskab med sin eksmand og hans hustru.

Læs hele historien om prins Felix' 18-års fødselsdag i det nye nummer af BILLED-BLADET, der er på gaden torsdag den 23. juli:

https://imgix.billedbladet.dk/webgrafik_bb30-forsider_1.jpg
BILLED-BLADET nr. 30, 23. juli 2020
Foto: ALLER MEDIA

Læs mere om: