26. dec. 2021
Af Marianne Singer

Magisk: Se de kongelige kvinder i forførende frost-farver

Kronprinsesse Mary er ligesom mange af de andre europæiske kongelige kvinder vild med fortryllende december-nuancer, der selvfølgelig sagtens kan bruges året rundt.

Der har altid været noget fascinerende over sneen og isens mange smukke nuancer, der får farve ved at reflektere solens lys.

Og det var da også netop de farver, der var med til at gøre Disneys succesfilm "Frost" om de to søstre, prinsesserne Anna og Elsa, ekstra magisk, da den fik premiere tilbage i 2013.

Til både sommer og vinter

Nogle år senere, den 25. december 2019, fik "Frost 2" premiere.

BILLED-BLADET har samlet en række billeder af elegante og festlige kjoler, frakker og hatte i isblå, snehvid og sart turkis, som de kongelige kvinder har båret gennem tiden.

De fantastiske farver er selvfølgelig ikke kun til vintergarderoben, men er blevet båret til både sommerbryllupper, festlige fødselsdagsfejringer, store jubilæer og hverdagsopgaver.

I galleriet stråler blandt andre kronprinsesse Mary, prinsesse Marie, dronning Margrethe, kronprinsesse Mette-Marit, kronprinsesse Victoria, hertuginde Catherine og dronning Maxima i flotte "Frost"-look.

Læs mere om: