5. feb. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Margrethe indrømmer: På dette område er Mary bedre

Dronning Margrethe og kronprinsesse Mary
Dronning Margrethe og kronprinsesse Mary
Foto: Martin Høien
Kronprinsesse Mary er en moderne og fremgangsrig kvinde. Dronning Margrethe lægger ikke skjul på, at hun er stolt af sin svigerdatter.

Kronprinsessen fylder i dag 49 år, og hun nyder dagen sammen med kronprinsen og deres fire børn.

Danskerne er begejstrede for vores kommende dronning, og også vores fantastiske nuværende dronning Margrethe er stolt af Mary.

Dronning Margrethe er glad for Mary

Dronning Margrethe har aldrig lagt skjul på, hvor begejstret hun er for sin svigerdatter, og i bogen “De dybeste rødder – Dronningen fortæller om Danmark og danskerne” roser dronningen kronprinsesse Marys sociale arbejde herhjemme med Mary Fonden og kronprinsessens engagement i den internationale arbejdsgruppe Women Deliver, hvor der sættes fokus på kvinders rettigheder.

Ligger ikke til dronningen

Dronning Margrethe indrømmer gerne, at kronprinsesse Mary på dette område og i denne fase af sit liv kan noget, som ikke på samme måde har ligget til dronningen.

Det er flot

– Det er flot. Hun kan noget, som jeg slet ikke ville have kunnet i hendes alder. Jeg var ganske vist blevet dronning, da jeg havde den alder, som hun har nu, så det gav sig selv, at der var ting, jeg ikke gjorde. Men det havde heller ikke ligget til mig. Hun har derimod evnen til at gøre sådan nogle ting, og det synes jeg, er rigtig godt, siger dronningen i bogen.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BADET får du meget mere om kronprinsesse Mary og om forholdet til dronningen, og så er der naturligvis alt om de danske håndboldherrers private guldfest, som på en sjov måde havde royal deltagelse.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/webgrafik_bb05-forsider.jpg

Læs mere om: