23. jul. 2019
Af Ulrik Ulriksen

Margrethe og Benedikte fylder Gråsten Slot med blomster

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/20190721_lhl9097.jpg
Foto: Lars H. Laursen
Ligesom deres mor, dronning Ingrid, gjorde, elsker dronning Margrethe og prinsesse Benedikte blomsterne i Gråsten Slotshave. Også indenfor på slottet nyder de royale søstre synet og duften af blomster.

Dronning Margrethe nyder i disse dage ferien på Gråsten Slot, hvor hun søndag fik besøg af ringriderforeningens store rytteroptog.

Dronningen sørgede for at give de mange ryttere på deres fine heste en varm modtagelse, og flere af rytterne havde blomster med til de kongelige på slottet.

Smukke buketter til Margrethe og Benedikte

Dronningen var i godt selskab med prinsesse Benedikte, da hun hilste på rytteroptoget, og de royale søstre fik mange smukke og velduftende buketter.

Der var også andre fine gaver til de kongelige.

https://imgix.billedbladet.dk/20190721_lhl9253_1.jpg
Foto: Lars H. Laursen

Dejlig duft på slottet

De mange buketter, som Margrethe og Benedikte fik af deltagerne i Gråsten Ringriderforenings optog blev sat i vaser indenfor på slottet, hvor de fra søndag eftermiddag pyntede og duftede rundt omkring i de fine stuer.

Det kan man læse om i et fint blomsteropslag på kongehusets Instagram.

BILLED-BLADET i denne uge

I BILLED-BLADET nr. 30, der er på gaden 25. juli, får du alt om den kongelige families hyggelige dage på Gråsten Slot.

Glæd dig til at se de helt private familiebilleder og søde og sjove pletskud fra de traditionelle sommerbegivenheder, som BILLED-BLADET naturligvis var med til.

Læs mere om: