Lørdag, 19. september 2020 - af Ulrik Ulriksen

Marie gemte på noget bag masken

Prinsesse Marie
Prinsesse Marie
Foto: Martin Høien
Prinsesse Marie gav et interview til danske medier i Paris, og under den gode snak med journalisterne bar Marie maske eller mundbind på grund af corona-situationen.

Prins Joachim havde fredag morgen første arbejdsdag på den danske ambassade i Paris, og lidt senere på dagen var prinsesse Marie på officiel opgave i den franske hovedstad.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Prinsesse Marie på udstilling

Prinsessen åbnede kunstudstillingen "L'Âge d'or de la peinture danoise" på Petit Palais.

På vej gennem udstillingen svarede prinsesse Marie på et par spørgsmål om den svære tid efter prins Joachims blodprop i hjernen.

- Det var en frygtelig oplevelse. Men nu har han det godt, og vi har det godt allesammen. Jeg er glad for at have en hverdag igen. Det var en frygtelig oplevelse, sagde prinsesse Marie og gav udtryk for, hvordan hun har det med, at prins Joachim er begyndt på arbejde.

Joachim havde glædet sig

-Han havde glædet sig til at starte igen. Så kan vi måske glemme lidt, hvad der er sket, lød det fra Marie, der på grund af corona-restriktionerne havde maske eller mundbind på under interviewet.

Prinsesse Marie
Prinsesse Marie
Foto: Martin Høien

Smil bag masken

Som afslutning på det lille interview med den veloplagte prinsesse, rettede hun fokus mod BILLED-BLADETs udsendte og sagde:

- Man kan ikke se, at jeg smiler, men jeg smiler.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET får du alle de nye billeder fra og kan læse alt om kronprinsesse Marys hemmelige debut som dressurrytter.

Prinsesse Isabella var med sin mor, og hun havde en vigtig rolle på den store dag.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden