Lørdag, 28. januar 2023 — af Ulrik Ulriksen

Marie og Joachim samt Mary og Frederik kan allerede nu glæde sig til kæmpe oplevelse i Paris næste år

Prinsesse Marie, prins Joachim, kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Prinsesse Marie, prins Joachim, kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Foto: Hanne Juul
Kronprinsparret og prins Joachim og prinsesse Marie følger ligesom mange andre danskere med i håndbold-VM, og det bliver spændende at se søndagens guldfinale mellem Danmark og Frankrig. Midt i forventningens glæde i forbindelse med VM-finalen kan Mary og Frederik og Marie og Joachim se frem til mere fed håndbold i Paris til næste år.

Danmarks stærke håndboldherrer står for tredje gang på fire år i en VM-finale, og søndag er det uhyggeligt stærke Frankrig, vi skal slås med om guldmedaljer og VM-pokal.

For Danmark er der meget at glæde sig over allerede inden finalen, da det danske landshold med finalepladsen nu har kvalificeret sig til De Olympiske Lege i Paris i sommeren 2024.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Her er Danmark guldfavoritter sammen med det franske herrelandshold, der er direkte kvalificeret til OL som værtsnation.

Mary og Frederik og Marie og Joachim er vilde med håndbold

Kronprinsparret og prins Joachim og prinsesse Mare følger ligesom mange andre danskere med i håndbold-VM, og det bliver spændende at se søndagens guldfinale mellem Danmark og Frankrig.

Joachim og Marie ser finalen på fladskærmen hjemme i Paris i Frankrig, mens kronprins Frederik skal til Tele2Arena i Stockholm, hvor han med sikkerhed vil være blandt de mest entusiastiske af de 20.000 tilskuere.

Midt i forventningens glæde i forbindelse med VM-finalen kan Mary og Frederik og Marie og Joachim se frem til mere fed håndbold i Paris til næste år.

Kronprinsparret og prinseparret kan mødes i Paris

Det er langt fra usandsynligt, at både kronprinsparret og prins Joachim og prinsesse Marie skal følge med i De Olympiske Lege, når Legene afvikles i Frankrigs hovedstad sommeren 2024.

Og hvis Frankrig og Danmark står i en OL-finale i herrehåndbold, kan vi nok forvente at se danske kongelige i hallen til den tid.

Men først gælder det altså søndagens VM-finale, og selv om Danmark har vundet VM-guld i 2019 og 2021, så har vi faktisk finalerevanche til gode mod Frankrig, der snød os for OL-guld i Tokyo i Japan i 2021 efter en tæt finale.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden