Marie om familielivet: Vi passer på hinanden

Prinsesse Marie og prins Joachim

Prinsesse Marie og prins Joachim

Foto: Flemming Jeppesen
For prinsesse Marie betyder familien alt, og i en varm hilsen til en særlig gruppe danskere nævner prinsessen sin egen familie.

Det er en svær tid for alle på grund af de mange corona-udfordringer, vi står over for.

Både i lande som Frankrig og Danmark skal familie og samfund stå sammen for at komme gennem krisen.

Prinsesse Marie elsker sin familie

For prinsesse Marie betyder familien alt, og i en hilsen til en særlig gruppe danskere nævner prinsessen sin egen familie.

Prinsesse Marie og prins Joachim med prins Henrik og prinsesse Athena
Foto: Hanne Juul

Prinsesse Marie og prins Joachim med prins Henrik og prinsesse Athena

Passer på hinanden

- I min familie har vi ligesom mange andre mærket betydningen af at passe på hinanden og vores nærmeste i en tid som denne, og mens mange har passe på med at være hjemme og holde afstand, har Beredskabsstyrelsen passet på Danmark ved at være ude i landet lige dér, hvor virussen er, lyder det fra prinsesse Marie, der sammen med prins Joachim og deres børn prins Henrik og prinsesse Athena har fast base i Frankrigs hovedstad Paris.

Marie takker

Netop Beredskabsstyrelsen har en særlig plads i prinsessens hjerte, og derfor sender hun denne hilsen via kongehusets sociale medier:

- Jeg sender jer mine varmeste hilsner og et ønske om, at I må få lærerige og spændende oplevelser ud af jeres afgørende arbejde. Tak for jeres engagement. Jeres styrke og jeres mod. Husk at passe på jer selv også når I passer på os andre, siger prinsesse Marie.

Se vores tilbud på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan!

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden