Marie taler med Athena og Henrik om vigtigt emne

Prinsesse Marie

Prinsesse Marie

Foto: Lars H. Laursen
For prinsesse Marie er det vigtigt, at hendes og prins Joachims to små børn er bevidste om, at vi skal udnytte ressourcer som mad og energi bedst muligt.

I en helt ny tv-dokumentar på DR1 stiller prinsesse Marie skarpt på madspild, og i miniserien over to afsnit medvirker Marie og prins Joachims børn prinsesse Athena, 9, og prins Henrik, 12 år i enkelte klip.

Prinsesse Marie taler meget med Athena og Henrik

I dokumentaren ”Prinsesse Maries kamp mod madspild”, der har premiere tirsdag den 23. november på DR1, og som afrundes med afsnit 2 den 30. november, kan man blandt andet opleve Marie sammen med Athena og Henrik på indkøb i Paris i Frankrig, hvor den lille familie har fast privat base.

Prinsesse Marie med Henrik og Athena
Foto: DR/Henrik Vandal

Prinsesse Marie med Henrik og Athena

Prinsessen taler med børnene om råvarer og om at udnytte dem på bedst mulige måde, så man kan undgå spild.

Hjemme i køkkenet hos Marie

I tv-dokumentaren er seerne også med hjemme hos prinsesse Marie i lejligheden, hvor hun og prins Joachim har deres hverdag med børnene Athena og Henrik.

Her oplever vi Marie og Joachim og børnene på arbejde med madlavning i køkkenet, og så er vi med til bords, når der skal spises middag.

Athena og Henrik skælder ud

Faktisk har Athena og Henrik allerede lært meget om, at vi skal passe på vores ressourcer og spare på både energi og mad.

Prinsesse Marie har for eksempel tidligere fortalt, at børnene faktisk godt kan finde på at skælde hende en smule ud, hvis hun glemmer at slukke for lyset, når familien forlader lejligheden, eller hvis Marie kommer til at smide mad ud, der faktisk godt kan spises.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden