Lørdag, 29. maj 2021 - af Marianne Singer

Mary bag nyt dejligt billede hjemme fra Fredensborg

Kronprinsesse Mary.
Kronprinsesse Mary.
Foto: Hanne Juul
Kronprinsesse Mary har lørdag delt et vidunderligt billede af Esrum Sø, der ligger tæt på kronprinsfamiliens hjem Kancellihuset i Fredensborg.

Kronprinsesse Mary har nu for anden weekend i træk delt et magisk naturbillede, som hun selv har taget.

Det sker i forbindelse med, at hun som præsident for WWF Verdensnaturfonden sammen med organisationen står bag et digitalt projekt, der har til formål at samle danskerne om naturen.

Således opfordres danskerne frem til den 11. juni at dele deres naturbilleder og -oplevelser under hashtagget #ForNaturenWWF på Instagram – gerne med en kort tekst om, hvor det er taget.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Vild med søen

Denne gang har kronprinsesse fotograferet smukke Esrum Sø, der ligger tæt på kronprinsfamiliens hjem Kancellihuset i Fredensborg.

En sø, som kronprinsfamilien er meget glad for har man kunnet opleve gennem årene.

Blandt andet besøgte prins Henrik og kronprins Frederik i 2014 sammen med prinsesse Isabella og prins Christian Skipperhuset ved Esrum Sø i forbindelse med åbningen af bådfarten.

Prins Henrik og kronprins Frederik sammen med prins Christian og prinsesse Isabella ved Esrum Sø.
Foto: Lars H. Laursen
Den kongelige familie ude på Esrum Sø.
Foto: Lars H. Laursen

Smukke Esrum Sø

"Den næste uge opfordrer Hendes Kongelige Højhed Kronprinsessen og WWF Verdensnaturfonden danskerne til at fotografere den danske natur inden for temaet “Sø, kyst og hav”. Naturoplevelserne kan deles på Instagram under hashtagget #ForNaturenWWF.⁣⁣

Smukke Esrum Sø danner motiv for Kronprinsessens billede, som dermed starter næste uges tema til Instagramprojektet “Sammen for naturen”.⁣
⁣Sidste lørdag, på FN’s Internationale Biodiversitetsdag, igangsatte Kronprinsessen sammen med WWF Verdensnaturfonden et digitalt projekt, der har til formål at samle danskerne om naturen. Frem til den 11. juni opfordres danskerne til at dele deres naturbilleder og -oplevelser under hashtagget #ForNaturenWWF på Instagram – gerne med en kort tekst om, hvor det er taget.⁣" skriver kongehuset til det nye opslag på deres sociale medier. 

Selvlysende blade

Sidste weekend delte kronprinsessen også et dejligt motiv, hun selv stod bag.

"De næsten selvlysende blade på nyudsprungne bøgetræer har jeg været betaget af siden mit første forår i Danmark.⁣
#ForNaturenWWF", skrev kronprinsessen til opslaget. 

 

 

 

 

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden