1. sep. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Mary citerer Kennedy på helt særlig dag

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere Marketing cookies.

Kronprinsesse Mary leverede en fantastisk tale i en helt speciel anledning til et ungt publikum på Frederiksberg. Kronprinsessen sluttede sin tale af med et stærkt citat.

For kronprinsesse Mary var det en stor fornøjelse at deltage i den såkaldte Responsibility Day på Copenhagen Business School på Frederiksberg.

Mary havde en af hovedrollerne til begivenheden, der markerer den første dag for nye bachelorstuderende på Business-skolen.

Responsibility Day, der er blevet afholdt siden 2010, er samtidig en temadag om grøn omstilling, ansvarlighed og ansvarlighedskonceptet i forbindelse med forretning.

Mary holdt fremragende tale

Kronprinsessen holdt en fremragende tale på engelsk til det internationale publikum.

Mary havde fuld fokus på den grønne omstilling i talen, og hun sluttede sin tale af med et stærkt Robert F. Kennedy-citat, der i sin essens handler om, at vi alle - uanset hvem vi er - kan gøre en forskel.

Og selv det at gøre en lille forskel er vigtigt, når det store regnskab skal gøres op.

Robert ”Bobby” F. Kennedy var en del af den karismatiske Kennedy-familie og lillebror til den tidligere amerikanske præsident, John F. Kennedy.

Stærke ord

Her er Kennedys stærke ord, som Mary citerede i sin tale på engelsk på CBS:

“Few will have the greatness to bend history itself; but each of us can work to change a small portion of events, and in the total; of all those acts will be written the history of this generation.”

Læs mere om: