Torsdag, 2. april 2020 - af Marianne Singer

Mary deler billede hjemmefra: Sender særlig hilsen

kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary. 
Foto: Hanne Juul
Kronprinsesse Mary deltog i et vigtigt online-møde hjemme fra sit kontor på Amalienborg og fik samtidig mulighed for at takke de mange hårdtarbejdende sundhedsmedarbejdere rundt omkring i Europa.
Ligesom mange andre danskere arbejder også kronprinsesse Mary hjemmefra under den nuværende corona-situation i Danmark. Det kan man se på et nyt opslag, som kronprinsesse Mary har delt på kongehusets Instagram-profil, Det Danske Kongehus.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
 

Stor og varm tak 

Kronprinsesse Mary deltog som protektor i et vigtigt online-møde med WHO´s kontor for den europæiske region, der har hovedkvarter i København. 
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan
I den forbindelse fik kronprinsesse Mary også mulighed for at sende en stor og varm tak afsted til medarbejderene i organisationen og de mange sundhedsmedarbejdere, der lige nu knokler rundt omkring i Europa.  

Skriver selv 

"Som protektor for WHO’s Office for the Region of Europe var jeg glad for i dag at få mulighed for at deltage i en online briefing for det diplomatiske korps i Danmark om den seneste status for udviklingen og håndteringen af COVID-19. Udover at få en bedre forståelse for nogle af de mange dilemmaer og udfordringer der er i den svære krise, vi står midt i, havde jeg også lejlighed til at takke medarbejdere i WHO og alle sundhedsmedarbejdere i hele regionen for den enorme indsats, de yder for os alle.” skriver kronprinsesse Mary i opslaget.  
 

Et fint billede

Kronprinsesse Mary har været protektor for den europæiske afdeling siden 2005. Til opslaget hører også et fint billede, som kronprinsesse Mary selv har taget, og hvor man kan se hende under mødet:  
Foto: Kronprinsesse Mary/Det Danske Kongehus
 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden