Mary deler privat oplevelse: Derfor er det en overraskelse

Kronprinsesse Mary

Kronprinsesse Mary

Foto: Hanne Juul
Kronprinsesse Mary har fortalt om en særlig oplevelse fra hverdagen hjemme på Amalienborg, og det har fået positiv respons.

Kronprinsesse Mary indledte ugen med en skøn historie, som hun delte med alle interesserede via de sociale medier.

Kronprinsesse Mary var åben

Det er yderst sjældent, at kronprinsesse Mary og kronprins Frederik åbner så meget op for det private rum hjemme i Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg, som det var tilfældet med kronprinsessens historie på de sociale medier fra mandag.

Derfor var det virkelig en herlig overraskelse for mange, der følger medlemmerne af det danske kongehus.

Godt spørgsmål

Mary fortalte i et opslag på kongehusets Facebook og Instagram om mandag morgen ved det royale morgenbord, hvor 10-årige prinsesse Josephine spurgte sin mor om, hvad Kvindernes Internationale kampdag egentlig er.

Kronprinsessen forklarede sin datter, hvorfor dagen har en stor betydning for mange.

Dette indblik i kronprinsfamiliens privatsfære er bestemt ikke noget, vi får så tit, selvom Mary og Frederik undertiden åbner lidt op for, hvad de og deres børn har gang i af stort og småt.

Danskerne er begejstrede

Denne åbenhed fra kronprinsparret i visse helt særlige anledninger sætter mange mennesker stor pris på.

Flere danskere takker via de sociale medier kronprinsfamilien for at invitere os en smule med indenfor i deres hverdag, som jo på nogle måder ligner helt almindelige børnefamiliers hverdag. 

Meget mere i BILLED-BLADET

I BILLED-BLADET i denne uge kan du læse om kronprinsesse Marys smukke og vigtige ord til prinsesse Josephine, og vi byder naturligvis også på alt om dramaet mellem Harry og Meghan og det britiske kongehus.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden