Onsdag, 10. marts 2021 - af Ulrik Ulriksen

Midt i svær tid: William og Kate nyder foråret med børnene

George, William, Louis, Kate og Charlotte
George, William, Louis, Kate og Charlotte
Foto: Ritzau/Scanpix
Der er alt andet end ro på i den britiske kongelige familie i denne tid, hvor udfordringerne står i kø. Alligevel nyder hertugparret af Cambridge foråret sammen med børnene.

For hertuginde Catherine af Cambridge og prins William er det skønt at være tilbage i privaten på Kensington Palace i London.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kate og Williams børn i skole

Ifølge det engelske medie Hello Magazine er prins George og prinsesse Charlotte tilbage på skolebænken i London efter flere måneder med hjemmeundervisning.

Svært tid

Midt i en svær tid for hele den britiske kongelige familie, hvor de store udfordringer står i kø, er det rart med en smule normalitet, og livet i London er den hverdag, Cambridge-familien trods alt kender bedst.

I mandags tog George og Charlotte hul på en ny omgang ægte skolegang sammen med klassekammerater og lærere.

Glade børn

Og mon ikke de to unge royale elever har været glade for at være tilbage i klasseværelserne på Thomas's Battersea-skolen i det sydvestlige London.

Kate har ellers givet den gas med hjemmeundervisning for børnene på Sandringham under nedlukningen, men hun og William kan altså nu slappe af, hvad angår den del af deres virke som forældre.

George, syv år, er en del af 3. årgang på sin skole, mens Charlotte er på sit første år på London-skolen.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden