Konfronteret med interview: Her er prins Charles' reaktion

Prins Charles

Prins Charles

Foto: Ritzau/Scanpix
For prins Charles var det en udfordring at være på officiel opgave i London bare 48 timer efter det kontroversielle tv-interview med prins Harry og Meghan i hovedrollerne.

Prins Charles, 72, har været på officiel opgave for kongehuset.

Det er første gang, at Charles træder frem foran offentligheden, efter at hans søn prins Harry sammen med sin hustru Meghan søndag gav et to timer langt interview til Oprah Winfrey.

Anstrengt forhold mellem Charles og Harry

Interviewet har budt på en del hårde ord om kongehuset, og prins Harry er også kommet ind på sit anstrengte forhold til sin far.

Blev bedt om en kommentar

Prins Charles blev på den officielle opgave ifølge Hello Magazine af en journalist spurgt, hvad han syntes om Harry og Meghan-interviewet.

Charles hørte tydeligt spørgsmålet, og han reagerede ifølge britiske medier med et smil bag mundbindet, men han ønskede ikke at komme med en kommentar til det meget kontroversielle interview. 

Prins Charles
Foto: Ritzau/Scanpix

Prins Charles

Fokus på vaccinationer

I stedet havde prins Charles fuld fokus på at takke medarbejderne på det vaccinations-center, han besøgte på den officielle opgave som repræsentant for kongehuset.

Bittert opgør.

Charles' arbejdsopgave kom bare 48 timer efter det historiske interview, som har kastet prins Harry og hans Meghan ud i et bittert opgør med det britiske kongehus.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden