Mandag, 8. marts 2021 — af af Christinna Braun og Malan Joensen

Chok-interviewet: 8 overraskende afsløringer fra Harry og Meghan

Prins Harry og hertuginde Meghan i Oprah-interviewet.
Prins Harry og hertuginde Meghan i Oprah-interviewet.
Foto: Joe Pugliese / Ritzau Scanpix
Hertuginde Meghan og prins Harry har givet historisk interview til Oprah Winfrey.

Meghan og Harrys interview med Oprah Winfrey har sendt chokbølger gennem verden mandag, efter det blev vist søndag aften lokal L.A.-tid.

Kommentatorer og royale fans er mildt sagt lamslåede over, hvor mange private oplysninger, Meghan og Harry deler med omverdenen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det britiske kongehus plejer ikke at tage til genmæle i sådanne sager, og pt. er der ingen officiel reaktion fra dem vedrørende Oprahs interview. Om der er planer i kongehuset om at offentliggøre en udtalelse om interviewet vides ikke.

Herunder er en oversigt over de mest opsigtsvækkende afsløringer fra interviewet:

Bekymring for hudfarve

En af de mest chokerende detaljer drejer sig om sønnen Archie Harrisons hudfarve. Parret fortæller, at et unavngivent medlem af kongefamilien angiveligt havde udvist "bekymring" for Archies hudfarve, inden han var kommet til verden. Harry og Meghan vil ikke fortælle, hvilket familiemedlem, der er tale om, men at vedkommende talte med Harry om det, som så fortalte det videre til Meghan. Harry udtaler blandt andet i interviewet:
- Det var akavet. Jeg var lidt chokeret.

Bekymret for Archies sikkerhed

Meghan var bekymret for Archie Harrisons sikkerhed, og hvordan han ville blive beskyttet, efter det angiveligt var kongehuset, der havde besluttet, at han ikke skulle have en prinsetitel til at begynde med. Ifølge ITV er Archie, der er nr. 7 i den britiske arvefølge, ikke berettiget til en sådan titel pga. en over 100 år gammel regel fra kong George V. Når og hvis prins Charles bliver regent, vil Archie Harrison dog automatisk være berettiget til at kalde sig "Kongelig Højhed" og prins.

Meghans selvmordstanker

Harrys forhold til far

Prins Harry fortæller, at prins Charles angiveligt brød kontakten til ham og simpelthen holdt op med at tage telefonen, da Harry og Meghan boede i Canada og besluttede, at de ville træde tilbage i det britiske kongehus. Harry siger derudover, at prins Charles’ svigt og håndtering af sagen ville have gjort Harrys afdøde mor Diana både vred og ked af det, men at han altid vil elske sin far, selvom forholdet for tiden er smertefuldt. Harry udtaler også, at han vil gøre alt hvad han kan for at forbedre forholdet til sin far.

Harrys forhold til William

Harry bekræfter i interviewet, at forholdet til William kunne være bedre lige pt., men han understreger, at han elsker sin bror uendeligt højt. - Vi har været igennem et helvede sammen. Jeg mener, vi har en fælles oplevelse. Men, som du ved, lever vi forskellige liv nu.

Meghans forhold til dronningen

Meghan taler meget varmt om dronningen i interviewet, hvor hun blandt andet fortæller, at dronning Elizabeth ofte har et lille tæppe over benene, når hun kører bil, og netop dette tæppe tilbød dronningen at dele med Meghan under et fælles arrangement.
- Dronningen har altid været vidunderlig sød mod mig. Jeg har altid elsket at være i hendes selskab, siger Meghan ifølge Hello Magazine i interviewet. Derudover fortæller hun, at dronningen forærede hende nogle perleøreringe og en matchende halskæde i gave.

Skænderiet med Kate

Gift tre dage før

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden