Alle er vilde med Mary og Josephine: Hvor er I søde

Kronprinsesse Mary og prinsesse Josephine.

Kronprinsesse Mary og prinsesse Josephine.

Foto: Lars H. Laursen
Kronprinsesse Mary delte i en speciel anledning en helt privat oplevelse hjemme fra palæet på Amalienborg, hvor hun og prinsesse Josephine havde et ekstraordinært mor/datter-øjeblik.

Kvindernes Internationale Kampdag den 8. marts har en stor betydning for kronprinsesse Mary, og hun vil gerne lære sine børn om den vigtige markering.

Måske er det især vigtigt for Mary, at hendes døtre Isabella og Josephine ved lidt om kampdagen, selvom prins Christian og prins Vincent naturligvis også godt må høre om det.

Kronprinsesse Mary og Josephines samtale

I anledning af den særlige dag mandag den 8. marts delte kronprinsessen helt ekstraordinært en privat oplevelse fra en oplevelse hjemme ved morgenbordet i Frederik VIII’s Palæ.

Nysgerrig prinsesse

Til morgenmaden stillede prinsesse Josephine Mary et spørgsmål, og på kongehusets sociale medier delte Mary den private oplevelse

- Til morgenmaden i morges fik min yngste datter Josephine øje på en overskrift om, at det var Kvindernes Internationale Kampdag. Hun spurgte:  ”Hvad er det for en dag?”. Jeg tænkte kort over mit svar og sagde, at for hende er det en dag, hvor hun skal tro på og stole på, at hun kan blive til og gøre alt, hvad hun drømmer om uden, at nogen eller noget stopper hende…..på grund af, at hun er pige., fortæller kronprinsesse Mary blandt andet i opslaget, der har fået mange til at reagere ekstremt positivt.

Skønt pletskud af mor og datter

- Så fint et svar du gav din datter i morges, Mary, lyder det i en kommentar på kongehusets sociale medier, hvor Mary også fremhæves for at have bragt det helt tætte mor/barn forhold ind i det danske kongehus.

- Tak for at du er så god og en fantastisk rollemodel for piger og kvinder over hele verden, kommer det fra en anden royal beundrer, der roser Mary for med sin forklaring til Josephine at vise, at hun forstår at sætte dig i barnets sted og dermed er en god mor. 

Der er også mange, der helt enkelt er vilde med det skønne mor/datter-portræt.

- Hvor er I søde begge to, lyder det i en kommentar, mens et par andre glade danskere skriver ”sikke et super godt billede af mor og datter - en dejlig forstående og omsorgsfuld og sej mor” samt ”fantastisk billede af mor og datter”.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden