23. jun. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Mary efter sjov oplevelse: Dette sted ville være noget for børnene!

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul
Kronprinsesse Mary fik en rigtig sjov oplevelse, da hun besøgte en helt ny attraktion i Vestjylland.

Vinden legede ivrigt med kronprinsesse Marys hår fra start til slut, da hun åbnede oplevelsesarenaen Naturkraft i Ringkøbing for nylig.

Kronprinsesse Mary nød en sjov eftermiddag

Kræfterne i den vestjyske natur er i fokus på det nye oplevelsesunivers Naturkraft, hvor Mary og de øvrige gæster havde en sjov eftermiddag og samtidig blev klogere på grøn omstilling.

En imponeret Mary oplevede lidt af hvert i løbet af besøget i Jyllands nye store attraktion, og den royale æresgæst fik blandt andet en spændende rundvisning.

Naturkraft-direktøren Peter Sand inviterede kronprinsessen med på en lille færgetur, og så mødte Mary de friske børn fra Alkjær Børne-univers.

En fantastisk naturoplevelse

– Det har været en fantastisk naturoplevelse, må man sige. Det er meget at opleve. At opleve naturens kræfter og iagttage og forstå samspillet mellem mennesker og natur og forstå, hvordan vi bedre kan passe på vores verden, sagde Mary, der svarede et stort "ja" på pressens spørgsmål, om hun kunne finde på at tage sine og kronprins Frederiks fire børn Christian, Isabella, Josephine og Vincent med i oplevelsesarenaen.

Kronprinsesse Mary og børnene
Kronprinsesse Mary og børnene
Foto: Hanne Juul

Børnene skal lære

– Det er meget vigtigt, at børn lærer at iagttage den verden, vi lever i, men også at de forstår samspillet, og hvordan naturen kan bruges til at skabe en mere bæredygtig verden at leve i, lød det fra kronprinsessen, før hun med et smil ønskede alle god vind og derefter vinkede farvel og tak for i dag.

Læs mere om: