8. sep. 2021
Af Marianne Singer

Mary er lykkelig mor til fire: Derfor skal vi være stolte af de unge

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere Marketing cookies.

Kronprinsesse Mary er sig meget bevidst om, at unge har lov at stille krav til de voksne i samfundet, afslørede hun under sit besøg i Milano i Italien.

- Vi skal være stolte af vores unge og de krav, de stiller til os som voksne, men også til vores ledere i samfundet. At det her er et alvorligt problem og at vi skal gøre noget ved det.

Sådan lød det med overbevisning i stemmen fra kronprinsesse Mary, da BILLED-BLADET under hendes besøg på verdens største møbel- og designevent, Milan Design Week, spurgte, hvorvidt hendes teenagebørn, prinsesse Isabella, 14, og prins Christian, 15, også er optagede af bæredygtighed.

Se kronprinsesse Mary svare på spørgsmål fra pressen om besøget på den danske udstilling ved eventet, hvor hun så på bæredygtige danske produkter øverst i artiklen

Overvældet kronprinsesse

Til de danske pressefolk fortalte kronprinsesse Mary desuden om, hvor "mindblowing" dagens oplevelser havde været og hvad hun selv prøver at bidrage med af grønne løsninger i hverdagen.

Udover de to teenagere er kronprinsesse Mary også stolt mor til de 10-årige tvillinger, prins Vincent og prinsesse Josephine.

Læs mere om: