Tirsdag, 5. januar 2021 - af Ulrik Ulriksen

Mary fortæller om Frederiks store passion

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Foto: Hanne Juul
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik har mange fælles interesser, og de er begge vilde med god musik og udfordrende kunst.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik nyder at dyrke mange fælles interesser, og de er begge glade for god musik og udfordrende, moderne kunst.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Frederik og Mary og den søde musik

I portrætbogen ”Under bjælken” om kronprins Frederik fortæller kronprinsessen om hendes mands passionerede interesse for musik og kunst.

- Musik er forbundet med stærke minder for Frederik. Han kan blive nostalgisk gennem musikken og husker, hvor han var, hvad han lavede, og hvad netop den sang betød for ham engang i fortiden, siger Mary i Jens Andersens portrætbog og fortsætter.

Musik i bilen

- Musikken er inde over mange aktiviteter i Frederiks liv, og han deler den med os andre, enten herhjemme eller når vi kører bil, lyder det fra kronprinsessen, der i portrætbogen også kommer ind på Frederiks passion for moderne kunst.

En passion, hun deler med kronprinsen.

Elsker moderne kunst

- Han samlede, før jeg mødte ham, og det er nutidens kunst, der interesserer Frederik. Jeg tror, han selv har kunst i sig, men han har ikke fået den gave at udtrykke sig på en kunstnerisk måde, siger Mary.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden