Mary, Frederik og børnene varmer op til juleferien i Australien

Kronprinsparret med deres fire børn

Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET

Kronprinsparret og deres børn skal senere i december til Australien for at nyde juleferien hos den australske del af familien. De første dage af december har de sammen med deres fire børn varmet op til ferien hjemme i København.

Tirsdag, 5. december 2017 - af Ulrik Ulriksen

Der har virkelig været fin gang i familiehyggen hos kronprinsparret og deres børn i begyndelsen af december. Mary og Frederik er i fuld gang med opvarmningen til afrejse mod lunere himmelstrøg i Australien, hvor de med deres fire børn holder juleferie.

1. søndag i advent hyggede kronprinsparret sig med festgudstjeneste i Vor Frue Kirke, hvor de blandt andet sang salmer og måske mindedes deres vielse i kirken den 14. maj 2004.

Christian og Isabella glæder sig

For prins Christian, prinsesse Isabella, prinsesse Josephine og prins Vincent har det været rigtig sjovt at tage hul på julemåneden hjemme i Danmark.

Men der er nok ingen tvivl om, at firkløveret glæder sig til at flyve til Australien, hvor de med deres forældre også holdt juleferie i 2015. Dengang var de i Perth, hvor kronprionsesse Marys bror John bor med sin familie.

Josephine og Vincent nyder julehyggen

For børnene har det indtil videre været hyggeligt at nyde december måneds indledning med blandt andet særlig morgenjulesang og andre juleaktiviteter på deres skole Tranegårdskolen. Her går tvillingerne Josephine og Vincent i 0. klasse, mens Isabella er elev i 4. klasse og Christian i 6. klasse.

I BILLED-BLADET på torsdag kan du læse alt om, hvor skønt Mary og Frederik sammen med alle fire børn har taget hul på december. 

Prins Henrik ligger i Castrum Doloris i Christiansborgs slotskirke