Mary har taget hul på spændende periode: Meget er anderledes

Kronprinsesse Mary

Kronprinsesse Mary

Foto: Aller Foto
For kronprinsesse Mary er hverdagen nu for alvor i gang efter en dejlig sommerferie med familien. Meget er dog anderledes hjemme hos kronprinsfamilien i disse dage.

Kronprinsesse Mary har nydt en helt fantastisk sommerferie med kronprins Frederik og deres fire børn Christian, Isabella, Vincent og Josephine.

Mary og familien har hygget sig i både Skagen og Tisvildeleje.

Kronprinsesse Mary på job

Nu er hverdagen for alvor i gang, og arbejdet kalder for kronprinsesse Mary, der i næste uge får meget travlt med spændende opgaver.

Mandag er Mary som protektor for FN’s Befolkningsfond UNFPA med til åbningen af Human Rights Forum.

Human Rights Forum, som er en del af WorldPride & EuroGames, foregår fra den 16.-20. august og indledes med en officiel åbning i FN-Byen i København. 

Tirsdag deltager kronprinsessen i Human Rights Conference i forbindelse med WorldPride & EuroGames, og det finder sted i Øksnehallen.

Konferencen, som afholdes over tre dage, tager blandt andet udgangspunkt i emner som uddannelse, kunst, sport, kultur, seksuelt velbefindende og sundhed. 

Kronprinsessen til fest på rådhuset

Onsdag aften i næste uge er Mary med til den officielle åbning af "Copenhagen 2021" i forbindelse med WorldPride & EuroGames, og den festlige åbningsbegivenjed afvikles på Københavns Rådhus.

Som en del af WorldPride & EuroGames indbyder Københavns Kommune repræsentanter for det danske LGBTI+-miljø, internationale aktivister, internationale organisationer samt politikere og beslutningstagere til en officiel modtagelse på Københavns Rådhus. 

Kæmpe ændring  i privaten

Som optakt til de travle arbejdsdage har kronprinsessen på det private område oplevet en kæmpe ændring.

Prins Christian er flyttet hjemmefra og er nu kostelev på Herlufsholm.

I dag, onsdag den 11. august har Christian haft sin første rigtige skoledag, men allerede tirsdag flyttede han faktisk ind på Herlufsholm.

Spar op til 890 kr. med BILLED-BLADET i julegaveKlik her og læs hvordan!

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden