Mandag, 31. maj 2021 — af Ulrik Ulriksen

Mary og Frederik glæder sig til spændende dage

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Foto: Mega
For kronprinsesse Mary og kronprins Frederik bliver de næste dage både travle og særdeles interessante. Kronprinsparret får blandt andet gæster til middag på Amalienborg.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik tager i dag hul på en meget begivenhedsrig uge, der byder på flere særdeles interessante programpunkter ifølge kongehusets kalender med officielle begivenheder.

Mary og Frederik får gæster

Torsdag aften den 3. juni skal kronprinsparret for første gang i meget lang tid have gæster på besøg til middag i Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

På grund af corona-situationen har det længe været umulligt for Mary og Frederik at gennemføre et arrangement med middag hjemme i deres palæ i København, men nu sker det altså, og anledning er en helt særlig.

Frederik i aktion

Kronprinsparret er værter ved en middag i forbindelse med markeringen af 100-året for de diplomatiske relationer mellem Danmark og Estland, Letland og Litauen.

Dagen efter, fredag den 4. juni, er kronprins Frederik i aktion i samme anledning.

Kronprinsen deltager i åbningen af en konference i København til markering af 100-året for de diplomatiske relationer mellem Danmark og de baltiske lande.

Samme dag. 4. juni, skal kronprinsen også deltage i Invictus Games medaljeceremon på Svanemøllens Kaserne i København, mens kronprinsesse Mary skal til Odense.

Mary tager til Odense

Kronprinsessen overværer i Odense Koncerthus som protektor for Psykiatrifonden og for SIND Odense Symfoniorkesters koncert og markering af samarbejdet "Mind the Music".

Olympisk møde

Allerede i morgen tirsdag den 1. juni skal kronprins Frederik som medlem af den Internationale Olympiske Komité, IOC, i øvrigt tage del i et virtuelt møde om De Olympiske Lege i Paris i 2024.

Kronprinsesse Mary er onsdag den 2. juni på officiel arbejdsopgave i Herlev.

Mary får en hovedrolle, når Herlev Hospitals Akuthus og Kvinde-Barn-Center bliver indviet.

BILLED-BLADET er med

Der er dermed lagt op til en uge med ekstraordinær travlhed for kronprinsessen og kronprinsen, og BILLED-BLADET følger naturligvis alle begivenheder tæt.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden